Les millors pàgines web per conéixer gent

Buscar parella a través d’internet és ja una de les formes de contacte més populars. Les pàgines per buscar parella en internet o pàgines de cites online s’han convertit ja en un dels mitjans de contacte habituals entre tot tipus persones que busquen des de relacions serioses a contactes casuals. En un món dominat per internet en el qual gairebé tots tenim un perfil en alguna xarxa social, és normal que les pàgines de cites s’hagin convertit en un mitjà cada vegada més freqüent pel qual tot tipus de persones fan contactes, amistats i inicien relacions personals.

Aquest tipus de pàgines web són senzilles, són fàcils d’usar, són pràctiques, són ràpides i funcionen. Al moment de lligar on line, uns procuren diversió i aventures esporàdiques i uns altres, relacions estables. Tota la Xarxa està plagada de webs per trobar parella, unes amb serveis gratis i unes altres de pagament tenen com a denominador comú un disseny atrayente, intuïtiu i fàcil d’usar, a més de serveis afins, com a cercador, test de personalitat (uns més detallats que uns altres) i xat (que sol ser de pagament), però cadascuna d’elles intenta lliurar el seu “toc personal”.

Registre gratuït en webs de cites online

Els llocs de trobades més populars (i els menys polulares també) solen oferir i ressaltar l’opció de registre gratuït sense cap pagament ni compromís. Si ben això és cert, en molts casos haurem de passar a un compte de pagament si realment volem usar totes les funcionalitats de la web i així poder tenir opcions de contactar amb la persona desitjada. Això no deu ser un impediment ja que si el servei és bo, mereix la pena pagar per el. És per això que el que ens devem fixar no és tant el preu com si anem a obtenir el que busquem, si la pàgina té reputació de donar un bon servei i si cobreix el nínxol de persones que a nosaltres ens interessen.

Meetic

La més popular. Va adquirir Match.com en 2009 i resulta molt fiable per la seva antiguitat i experiència, doncs és el portal de cites que abans va començar a operar a ple rendiment a Espanya. Procuren afinitat entre les parelles mitjançant gustos afins i compatibilitat. Té un servei de pagament que ofereix “garantia”, doncs si no trobes l’amor ja abans d’un any afirmen que et retornen els diners. Ofereix un xat de pagament per als usuaris.

eDarling

L’edat mitjana d’usuaris és una mica més alta que en altres portals de cites, doncs segons resa la seva publicitat és la web per a “exigents” que busquen relacions estables i serioses. Cal completar un detallat test de personalitat que va a donar les claus per trobar al tipus de parella que estàs buscant.

Ashley Madison

Aquesta és la web d’aventures més important a nivell de españa i mundial en contactes discrets per a gent casada. El seu lema ja ho diu tot: “La vida és curta. Tingues una aventura.”

Aquesta entrada ha esta publicada en Internet. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.