Quin navegador és més ràpid?

Tots volem que quan busquem coses a Internet el navegador funcioni ràpid i ens doni fácilment allò que volem. ÉS normal, i amb el temps ens hem tornat molt impacients. Quan una cosa triga més del normal ja ens mosseguem les ungles i pensem que alguna cosa falla.

Pero, quin navegador ens ofereix la possibilitat de navegar més ràpidament? Ja no són eines simples que ens mostrin textos, ara volem que siguin capaços de mostrar imatges, gifs, reproduir vídeos, fer trucades… tot allò que ens poguem imaginar i més, ja que ara els navegadors web son eines indispensables. I bé, els més famosos són tres i entenem que tots els coneixeu:

navegadors

  • Firefox. De Mozilla i un dels més segurs. No és el més ràpid, però si el més innovador.
  • Chrome: sense cap mena de dubte, el més ràpid.
  • Explorer: tot i la mala fama que el precedeix, l’explorer està millorant el seu rendiment per oferir una versió competent i igualat a la resta de competidors.

Quan instal·lem un navegador al nostre ordinador, ho hem de fer conscients de les funcionalitats que busquem i dels resultats que esperem. No és el mateix voler el més ràpid que voler el més segur o el més funcional. O el que ofereix més serveis afegits, per exemple.

Hem de tenir en compte quin tipus d’extensions els hi podem afegir i si funcionen be. Avui en dia hi ha moltes persones que sense aquests complements no saben funcionar. N’hi ha de tan simples com el botó de Pinterest com d’altres que serveixen per detectar enllaços trencats o fer captures de pantalla en format imatge, pdf o fins i tot vídeo. Investiga, compara i apren. Quedar-te amb el millor farà que puguis treballar d’una manera més productiva i eficaç. Amb quin et quedes?

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.