Com fer el manteniment del teu ordinador

Podem evitar un pc lent o un internet lent. La majoria de les causes d’un ordinador lent s’una falta de manteniment de pc o de netejar pc. Hi ha tasques molt fàcils per al manteniment de pc, que tu pots fer com a usuari de l’ordinador. Però hi ha també passos complicats que un usuari normal no pot fer.

Per a cada pas, he especificat què nivell de coneixement informàtic has de tenir per ser capaç d’executar els passos correctes.

Si tens tots els passos completats que et vaig a indicar, el rendiment de tu ordinador serà millor. Si haig de dir, quins passos somio les més importants, escolliria el pas de “Arreglar el disc dur” i ” Reparar Registre de Windows“. Si utilitzes molt tu ordinador, has de fer-ho una altra vegada entre 1 – 3 mesos.Netejar el disc dur. Un pas molt senzill però molt important per al manteniment de pc, es netejar el disc dur. En aquest pas explicaré com arreglar el disc dur con una neteja de dades de disc dur que no utilitzes i una defragmentació del disc dur.

Desinstal·lar programes i serveis Windows. Una solució per tenir un manteniment de pc i netejar pc, es desinstal·lar programes i serveis Windows inútils o que no utilitzes però només relenteixen tu pc i ocupen recursos innecessaris que baixen el rendiment de l’ordinador.

Amb el proper pas t’ajudaré a sel·leccionar programes i serveis que pots esborrar o deshabilitar.Reparar Registre de Windows, quan uses molt l’ordinador, es generen molts canvis ho registro de Windows, el registre es el cervell del nostre ordinador. S’una base de dades on Windows i molts programes guarden les seves configuracions.Pots llegir més informació sobre què l’hi Registro de Windows.

Hi ha eines que tenen la capacitat de trobar el Registre de Windows, configuracions obsoletes i esborrar-les. Un Registry Cleaner s’un programari que t’ajuda a reparar ho Registro de Windows , troba errors en la configuració i les corregeix. Un registry cleaner ajuda a un bon manteniment de Pc.Escanejo de drivers obsolets.

Un factor important per a un bon manteniment de pc i netejar pc s’actualitzar els drivers obsolets. Si no s’actualitzen, tu ordinador, perdrà velocitat i estabilitat. Hi ha tants drivers, que no pots controlar totes les actualitzacions.

Un Driver Scanner s’un programa que ho fa por tu i t’ajuda a a millorar el rendiment general del dispositiu de maquinari i del sistema.Solució fàcil i completa per a un bon manteniment de PcNo tothom vol perdre temps a mantenir l’ordinador. Si vols una solució automàtica que faci un manteniment de pc i netejar pc, hi ha una eina: Pc Mechanic. Un programa que no només manté net tu ordinador, sinó que també ho accelera com cap persona pugui arribar a fer. Aquest conté per una part programes per mantenir tu ordinador (automàticament) i por una altra part, programes con eines per accelerar tu ordinador i internet.

Aquesta entrada ha esta publicada en Internet. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.